Profiel

 
 
 

Ik ben Wouter Looman.

Ik ben klinisch psycholoog met als specialisatie groepsdynamica, mediator, bestuurskundige, webdesigner en filmmaker. Ik help mensen oplossingen te vinden voor sociale en maatschappelijke problemen door hen het beste uit zichzelf te laten halen. Ik werk ook graag in teamverband, waarvoor ik zowel een professionele individuele bijdrage kan leveren als oog heb voor het optimaliseren van de groepsprestatie.

Op de pagina Competenties staan een aantal specifieke voorbeelden van terreinen waarop ik me goed thuisvoel, maar verken vooral ook de andere pagina's, want misschien word je daardoor wel getriggerd om eens contact op te nemen.

Ik werk sinds 1994 vanuit mijn eigen bedrijf Twice at Once en heb een uitgebreid netwerk als het nodig is meer disciplines in te schakelen. Dat gaat van acteurs tot organisatiedeskundigen en social media nerds.

Natuurlijk kun je me ook vinden op LinkedIn-profiel van Wouter Looman weergeven. Op de website hier vind je wat meer persoonlijke informatie. Mijn CV staat hier.

   Je kunt me bellen op 06 12 77 84 03 of mailen via dit